Om J.I.F.F.

Företagsinformation

JIFF är ett företag som drivs av idén att förenkla vardagen genom att utveckla och sälja smarta produkter för förvaring av skor och kläder. Produkterna passar perfekt i kapprum och entréer och har blivit uppskattade av personal på förskolor och skolor. De flexibla produkter som JIFF erbjuder skapar ordning och reda samt underlättar för mindre barn att klä på och av sig. Produkterna passar förstås även i den privata vardagen t ex i hallen, tvättstugan eller fjällstugan.

I sortimentet finner du bland annat den omtyckta produktserien Hang-Up, en kombinerad tork- och hängställning, som enkelt kan monteras på element och i torkskåp. I fjällstugor har Hang Up löst problemet att snabbt torka och förvara kläderna. (Se hela sortimentet här.) Oavsett om behovet är att hänga upp, torka, förvara eller organisera skor och kläder så kan våra produkter tillmötesgå dina behov.

JIFF har funnits sedan 1999 och grundare och ägare är Camilla Aspelin-Johanson, som utvecklat och designat produktserien Hang-Up. Därutöver är JIFF återförsäljare till flera praktiska produkter för kapprum och entréer.

Motto: ”Ingenting är omöjligt”

Nöjda kunder

Våra kunder är i huvudsak skolor, förskolor, skidanläggningar och privatkunder i Norden.

”Varje förmiddag ska vi slussa ut 25 barn genom dörren och sedan in igen. Ibland är det fullt med galonställ och på vintern är det förstås overaller, kängor, handskar och mössor som ska på och av. Då gäller det att ha bra ordning på alla barns kläder, och underlätta för dem själva att hitta sina saker och klä på sig. Inte sällan är kläderna blöta när barnen ska in och då har vi stor hjälp av våra Hang-Up ställningar som vi monterat i torkskåpen.” Det berättar Titti, som är föreståndare på förskolan Igelkotten i Västerhaninge och som kan vittna om en mycket smidigare på- och avklädning samt förvaring av alla små ”igelkottars” kläder.

”Fjällivet är underbart, om man har torra kläder och torr utrustning att ta på sig på morgonen. De tork- och hängställningar som vi har satt upp i flera fjällstugor är en självklarhet för det aktiva liv vi lever här. Hang Up har då skapat ordning och reda med snabba torkmöjligheter.

Om HangUp

Hang Up är en tork/hängställning som hjälper till att förvara och hålla bättre ordning.

Upphängningen gör att förvaringen blir mer effektiv och blir mycket lättöverskådlig. I torkskåpen ger den en snabbare torkning då torkskåpens byglar är horisontella och Hang Up`s bågar är vertikala, därför cirkulerar varmluften lättare genom skåpet och kläderna torkar snabbare.

Tillverkningen sker i Sverige.

 

J.I.F.F. i pressen - Metro

 

J.I.F.F. i pressen - Expressen

 
 
© 2007 J.I.F.F. AB   |  +46(0)8 500 344 88  | info @ jiff.se